Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

3ο Photo Sunday-Κυριακή 24/11/2013




"Διοργάνωση με διαγωνιστικό χαρακτήρα και με ελεύθερη πρόσκληση προς στο κοινό"

Η Φωτογραφική Ομάδα fplus, η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, η Φωτογραφική Ομάδα Ζακύνθου Φωτόγραμμα και η Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου συνδιοργανώνουν το 3ο Photo Sunday για το 2013 (Διοργάνωση με διαγωνιστικό χαρακτήρα και με ελεύθερη πρόσκληση προς στο κοινό) που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα σε 6 πόλεις της Χώρας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

6 πόλεις, 3 ώρες, 1 θέμα, 1 φωτογραφία
Ζάκυνθος, Λάρισα, Λιβαδειά, Καρδίτσα, Ρόδος, Τρίκαλα


Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 3 ωρών να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, το θέμα που θα τους δοθεί να φωτογραφίσουν

Το θέμα της ημέρας θα είναι κοινό για όλες τις ομάδες και θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στις 10:00 το πρωί στο σημείο συνάντησης που θα έχει επιλέξει η κάθε ομάδα.

  • Το σημείο συνάντησης για τη Φωτογραφική Ομάδα fplus είναι το καφέ Kaveh Kanes Ασκληπιού 38, Λάρισα. (χάρτης google - http://goo.gl/maps/kuovY)
  • Το σημείο συνάντησης για τη Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕ.Φ.Κ.Κ.) είναι ο χώρος του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου, Ι-28 Κατ. Δημοτικής αγοράς, Καρδίτσα. (χάρτης google - http://goo.gl/maps/SxtxM)
  • Το σημείο συνάντησης για τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς είναι τα γραφεία της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς Μπουφίδου 32-34 (εντός στοάς), Λιβαδειά. (χάρτης google - http://goo.gl/maps/14vht)
  • Το σημείο συνάντησης για τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων είναι ο χώρος της ομάδας, Αλεξάνδρας 4, Τρίκαλα. (χάρτης google - http://goo.gl/maps/ozFZk)
  • Το σημείο συνάντησης για τη Φωτογραφική Ομάδα Ζακύνθου Φωτόγραμμα είναι το καφέ San Marco στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου. (χάρτης google - http://goo.gl/maps/733AT)
  • Το σημείο συνάντησης για τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion είναι η Εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο. (χάρτης google - http://goo.gl/maps/zOBOs)
Συνδιοργάνωση:
Φωτογραφική Ομάδα fplus
Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Καρδίτσας
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων
Φωτογραφική Ομάδα Ζακύνθου Φωτόγραμμα
Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion

Δεν υπάρχουν σχόλια: