Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

"Η ζωή στην πόλη" Έκθεση φωτογραφίας νέων μελώνΗ Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει την πρώτη Έκθεση Φωτογραφίας νέων μελών της, με τίτλο «Η ζωή στην πόλη».

Πρόκειται για φωτογραφίες που παρήγαγαν τα νέα μέλη της Ομάδας, που παρακολούθησαν τα μαθήματα «αρχαρίων» που διοργάνωσε η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων τη χρονιά που πέρασε.

Συμμετέχουν, αλφαβητικά, οι: Βράκα Ιωάννα, Καναβός Βασίλης, Κουβελάς Γιώργος, Κυριαζή Μαρία, Κωνσταντάκου Αλεξία, Μίτση Εμέλα-Μαρία, Μπλαντζώνη Εύη, Νικητοπούλου Μαρία, Πελεκάνης Ανδρέας, Πούλιος Γιώργος, Ράγγου Νάνσυ, Τζέγκα Αντιγόνη, Τζιατζιάς Στέφανος, Χονδρός Βασίλης.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και θα φιλοξενείται στον ισόγειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 8 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά 7-10 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Φωτογραφία αφίσας: Τουφεξίδης Θανάσης, δημιουργικό αφίσας: Μπέκος Γιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: